توصیه های مدیریتی برای فرماندهان واحدهای مقاومت بسیج دانش آموزی
1-خودسازی را جزء برنامه اصلی زندگی و کاری خود قراردهید.
2-همواره سعی در ارتقاء بینش عقیدتی، سیاسی و آگاهیهای علمی، تخصصی و سازمانی خود داشته باشید.
3-با علماء، روحانیون، مربیان و معلمان متدین و موجه همیشه مرتبط باشید، چه در امور مسئوولیتی چه در امور شخصی و خانوادگی و چه امور اجتماعی سیاسی.
4- از اطلاعات علمی و تجربیات فرماندهان و مسئوولین رده بالاتر بهره برداری نمایید.
5-همواره با دیگر همکاران و اعضای واحد مقاومت مربوطه و سایر دانش آموزان با اخلاق خوش و گشاده رویی برخورد نمایید.
6- در انجام مسئوولیت ها و وظایف محوله جدیت , تلاش , ایثار و از خود گذشتگی داشته باشید.
7-نسبت به اعضای واحد مقاومت مشفق و مهربان باشید.
8-همکاری و همیاری اعضای واحد مقاومت عامل تعیین کنند در موفقیت یا عدم توفیق شماست. به نظرات و پیشنهادات آنها توجه کرده و بهترین راه کارها را در انجام امور انتخاب نمایید.
9-مدیریت مدرسه و معلم پرورشی بهترین یاوران واحدهای مقاومت بسیج دانش آموزی هسنتد. لذا ضمن هماهنگی، ازپشتیبانی موثر آنان استفاه نمایید.
10- غرور- فخر فروشی و خودخواهی از آفات مدیریت واحد مقاومت در مدرسه است که پایه های مدیریت و فرماندهی شما را سست می کند. لذا تواضع، فروتنی، ادب و احترام به دوستان و همکاران و اعضا، که ازویژگیهای مدیر و فرمانده موفق است را فراموش نکنید.
11-فرمانده باید در انجام مأموریت از شتابزدگی پرهیز کرده و قبل از انجام هر کار و ابلاغ هر دستور و یا قضاوت در هر امری جوانب آن را برسی می نماید.
12-فرمانده باید دارای شرح صدر ( قدرت نفسانی و اعتماد به نفس ) باشد.
13- فرمانده باید صریح و قاطع بوده و دستورات را ضمن ساده و قابل فهم بودن با صراحت و قاطعیت بیان نماید.
14-فرمانده باید مظهر وحد ت و یکپا رچگی بوده و در واحد مقاومت با ترویج روحیه از خود گذشتگی و حق پذیری موجبات تفاهمات و همدلی ها را به وجود آورد.
15-فرمانده باید«علو همت» داشته باشد یعنی درقصد و اراده قوی باشد و همواره به اتخاذ اهداف و مقاصد عالی، بلند نظری در آرمان خواهی و و سعت نظر در هدف گیری ها توجه نماید.
16-فرمانده باید خستگی ناپذیر و صبور باشد زیرا این خصیصه اخلاقی ثمرات ارزشمندی چون نشاط و خوشرویی، اتقان عمل حضور ذهن، مداومت، ثبات قدم و پشتکار، امید به آینده روشن و خرم را در پی خواهد داشت.
17-فرمانده باید این واقعیت اجتناب ناپذیر، که انسان ها متفاوت بوده و بعضاً دچار خطا می شوند را بپذیرد تا رفتار و عملکرد متفاوت اعضا را تحمل نماید.